Zdraví Maso z divokých ryb je vhodné v každém věku
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Publikováno 02.10. 2023 v rubrice Recepty
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha
Tímto jednoduchým postupem připravíte bohatou a osvěžující citronovou omáčku, která skvěle doplní rybí pokrmy, jako je losos, a dodá jim výjimečnou chuťovou harmonii.
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Sametově jemná smetanová omáčka hotová do 15 minut.
Jemná a výrazná chuť hořčičné omáčky hotové za 15-20 minut
Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.
Je hotová za pár minut a zvládne ji úplně každý.