Zdraví Maso z divokých ryb je vhodné v každém věku
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Jemná a výrazná chuť hořčičné omáčky hotové za 15-20 minut
Tuto hořčičnou omáčku doporučujeme podávat k hořčičně dochucenému lososovi a jako přílohu, která se skvěle hodí, nabízíme brambory. Tím vytvoříte neodolatelný kontrast mezi jemností lososa a výrazností hořčičné omáčky.
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha
Sametově jemná smetanová omáčka hotová do 15 minut.
Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.
Je hotová za pár minut a zvládne ji úplně každý.