Recepty Rychlé tipy pro přípravu divokých ryb
Praktické rady a zkratky k perfektním chutím z Aljašky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Jemná a výrazná chuť hořčičné omáčky hotové za 15-20 minut
Tuto hořčičnou omáčku doporučujeme podávat k hořčičně dochucenému lososovi a jako přílohu, která se skvěle hodí, nabízíme brambory. Tím vytvoříte neodolatelný kontrast mezi jemností lososa a výrazností hořčičné omáčky.
Praktické rady a zkratky k perfektním chutím z Aljašky
Exkluzivní chuťový zážitek s pacifickou treskou v křehkém těstě
Rybí lahůdka z pacifické tresky s bohatými příchutěmi
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha