Zdraví Maso z divokých ryb je vhodné v každém věku
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Publikováno 02.10. 2023 v rubrice Recepty
Je hotová za pár minut a zvládne ji úplně každý.
Holandská omáčka je jednou ze základních omáček k rybám, lze ji však použít i k dalším mořským plodům, drůbežímu masu nebo zelenině. Jejím základem jsou máslo a žloutky dochucené pepřem a citronovou šťávou. I přes svůj název se uplatňuje především ve francouzské kuchyni. Omáčka je hodně tučná, tak to s porcemi moc nepřehánějte. Stačí jedna až dvě lžíce.
Tímto receptem na holandskou omáčku získáte dokonale ladící omáčku, která povýší vaše rybí pokrmy na novou úroveň.
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha
Sametově jemná smetanová omáčka hotová do 15 minut.
Jemná a výrazná chuť hořčičné omáčky hotové za 15-20 minut
Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.