Recepty Rychlé tipy pro přípravu divokých ryb
Praktické rady a zkratky k perfektním chutím z Aljašky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Publikováno 02.10. 2023 v rubrice Recepty
Je hotová za pár minut a zvládne ji úplně každý.
Holandská omáčka je jednou ze základních omáček k rybám, lze ji však použít i k dalším mořským plodům, drůbežímu masu nebo zelenině. Jejím základem jsou máslo a žloutky dochucené pepřem a citronovou šťávou. I přes svůj název se uplatňuje především ve francouzské kuchyni. Omáčka je hodně tučná, tak to s porcemi moc nepřehánějte. Stačí jedna až dvě lžíce.
Tímto receptem na holandskou omáčku získáte dokonale ladící omáčku, která povýší vaše rybí pokrmy na novou úroveň.
Praktické rady a zkratky k perfektním chutím z Aljašky
Exkluzivní chuťový zážitek s pacifickou treskou v křehkém těstě
Rybí lahůdka z pacifické tresky s bohatými příchutěmi
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha