Zdraví Maso z divokých ryb je vhodné v každém věku
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Jemná bylinková omáčka vás k rybě určitě nezklame a je hotová za 10 minut.
Tato bylinková omáčka je lehká a chuťově bohatá, ideální pro doplnění vašich rybích pokrmů. Dodá jim výjimečnou lahodnost a svěžest.
Pravidelná konzumace zvyšuje funkční kapacitu svalové buňky a snižuje riziko infarktu myokardu
Chuťově vyladěná citronová omáčka k rybě za 15 minut jako od Pohlreicha
Sametově jemná smetanová omáčka hotová do 15 minut.
Jemná a výrazná chuť hořčičné omáčky hotové za 15-20 minut
Je hotová za pár minut a zvládne ji úplně každý.